Mancs őrjárat járművek - Chase és átalakuló járőrkocsija (kép 1)
Mancs őrjárat járművek - Chase és átalakuló járőrkocsija (kép 2)Mancs őrjárat járművek - Chase és átalakuló járőrkocsija (kép 3)Mancs őrjárat járművek - Chase és átalakuló járőrkocsija (kép 4)

Spin Master / Mancs őrjárat

SP-20101571
Mancs őrjárat járművek - Chase és átalakuló járőrkocsija

Ryder csapatának minden napja tele van izgalommal és szórakozással, hiszen a nagyszabású mentőakciókon túl mindig marad idő egy kis mókára is a kutyikkal. Éld át te is milyen a Mancs őrjárat tagjának lenni, helyezd bele Chaset menő átalakuló járőrkocsijába és máris indulhat a mentőakció, hiszen mint tudjuk "nincs túl nagy falat vagy túl kicsi kutya"! A járőrkocsi hátulján lévő sárga gombot lenyomva, 2 rejtett elem  ugrik elő a kocsi oldalából. Tartalom: kék átalakuló járőrkocsi és mozgatható végtagú Chase figura. Csomagolás mérete: 21,5x19x9,5 cm.Lányoknak és fiúknak 3 éves kortól Mancs őrjárat

1-2 munkanap

Készleten - min. 1 db raktáron

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

6 390 Ft ÁFA-val

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.