Mancs Őrjárat Hős kutyusok átalakítható jármű - Marshall (kép 1)
Mancs Őrjárat Hős kutyusok átalakítható jármű - Marshall (kép 2)Mancs Őrjárat Hős kutyusok átalakítható jármű - Marshall (kép 3)Mancs Őrjárat Hős kutyusok átalakítható jármű - Marshall (kép 4)Mancs Őrjárat Hős kutyusok átalakítható jármű - Marshall (kép 5)

Spin Master / Mancs őrjárat

SP-20107266
Mancs Őrjárat Hős kutyusok átalakítható jármű - Marshall

Ryder csapatának minden napja tele van izgalommal és szórakozással, hiszen a nagyszabású mentőakciókon túl mindig marad idő egy kis mókára is a kutyikkal. Éld át te is milyen a Mancs őrjárat tagjának lenn ezekkel a szuper egy mozdulattal járműből repülővé átalakítható járgányokkall! Helyezd bele Marshallt menő átalakuló járművébe és máris indulhat a mentőakció földön és levegőben egyaránt, hiszen mint tudjuk "nincs túl nagy falat vagy túl kicsi kutya"! Tartalom: átalakítható jármű kilőhető korongokkal, golyókkal és Marshall figura.Lányoknak és fiúknak 3 éves kortól Mancs őrjárat

1-2 munkanap

Készleten - min. 1 db raktáron

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

10 290 Ft ÁFA-val

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.