Mancs Őrjárat észvesztő mentés - Ultimate tűzoltóautó (kép 1)
Mancs Őrjárat észvesztő mentés - Ultimate tűzoltóautó (kép 2)Mancs Őrjárat észvesztő mentés - Ultimate tűzoltóautó (kép 3)Mancs Őrjárat észvesztő mentés - Ultimate tűzoltóautó (kép 4)Mancs Őrjárat észvesztő mentés - Ultimate tűzoltóautó (kép 5)Mancs Őrjárat észvesztő mentés - Ultimate tűzoltóautó (kép 6)Mancs Őrjárat észvesztő mentés - Ultimate tűzoltóautó (kép 7)

Spin Master / Mancs őrjárat

SP-6043989
Mancs Őrjárat észvesztő mentés - Ultimate tűzoltóautó

Egy észvesztő mentéshez észvesztő járgány kell! Ez a Mancs Őrjárat Ultimate tűzoltóautó egy csomó menő dologgal fel van szerelve, úgymint a 60 cm-re kihúzható létra vagy a villogó és hangot adó sziréna. A tűzoltóautón akár mindegyik kutyinak van hely (külön megvásárolhatók). Skye vezethet, Zuma kezelheti a slagot, Chase felmehet a létrára de a többieknek is akad hely bőven a járgányon. Tartalom: Ultimate tűzoltóautó, 1 mini tűzoltóautó, 1 Marshall figura és 3 kilőhető "vízsugár". Csomagolás mérete: 37x65,5x19 cm.Lányoknak és fiúknak 3 éves kortól Mancs őrjárat

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.