Mancs őrjárat észvesztő mentés - Ultimate buldózer (kép 1)
Mancs őrjárat észvesztő mentés - Ultimate buldózer (kép 2)Mancs őrjárat észvesztő mentés - Ultimate buldózer (kép 3)Mancs őrjárat észvesztő mentés - Ultimate buldózer (kép 4)Mancs őrjárat észvesztő mentés - Ultimate buldózer (kép 5)Mancs őrjárat észvesztő mentés - Ultimate buldózer (kép 6)

Spin Master / Mancs őrjárat

SP-20107733
Mancs őrjárat észvesztő mentés - Ultimate buldózer

Egy észvesztő mentéshez észvesztő járgány kell! Ez a Mancs Őrjárat Ultimate buldózer egy csomó menő dologgal fel van szerelve, úgymint a mogatható markoló, kanál és bontógolyó vagy a villogó és hangot adó sziréna. A munkagépen és a hozzá tartozó kis úthengerben akár mindegyik kutyinak van hely (külön megvásárolhatók). Tartalom: Ultimate buldózer, 1 mini úthenger, 1 Rubble figura. Csomagolás mérete: 33x40,5x18 cm.Lányoknak és fiúknak 3 éves kortól Mancs őrjárat

1-2 munkanap

Készleten - min. 1 db raktáron

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

17 990 Ft ÁFA-val

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.