Mancs őrjárat észvesztő mentés mini járművek - Skye (kép 1)
Mancs őrjárat észvesztő mentés mini járművek - Skye (kép 2)Mancs őrjárat észvesztő mentés mini járművek - Skye (kép 3)Mancs őrjárat észvesztő mentés mini járművek - Skye (kép 4)

Spin Master / Mancs őrjárat

SP-20101479
Mancs őrjárat észvesztő mentés mini járművek - Skye

Játszd újra a Mancs Őrjárat Észvesztő mentés epizódjait vagy alkoss teljesen új kalandokat, izgalmakban tuti nem lesz hiány! Éld át te is milyen a Mancs őrjárat tagjának lenni! Helyezd bele Skyet mini helikopterébe, melynek propellere és kampója mozgatható és szállj a nagyszabású mentőakciók felé. Az Észvesztő mentés mini járművek mindegyike csatlakoztatható a hagyományos méretű Észvesztő mentés járművekhez a még nagyobb játékélmény kedvéért! Tartalom: mozgatható részeket tartalmazó jármű és Skye figura ajándék színezővel. Csomagolás mérete: 25,5x19x5 cm.Lányoknak és fiúknak 3 éves kortól Mancs őrjárat

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.