Mancs Őrjárat 2 az 1-ben játékszett - Marshall mentőakciója (kép 1)
Mancs Őrjárat 2 az 1-ben játékszett - Marshall mentőakciója (kép 2)Mancs Őrjárat 2 az 1-ben játékszett - Marshall mentőakciója (kép 3)Mancs Őrjárat 2 az 1-ben játékszett - Marshall mentőakciója (kép 4)Mancs Őrjárat 2 az 1-ben játékszett - Marshall mentőakciója (kép 5)

Spin Master / Mancs őrjárat

SP-20107845
Mancs Őrjárat 2 az 1-ben játékszett - Marshall mentőakciója

Éld át te is milyen a Mancs őrjárat tagjának lenni! Mancs őrjárat 2 az 1-ben játékszettekkel izgalomban biztosan nem lesz hiány! A játék két módban használható, autóként száguldhatsz a bajbajutottakhoz, majd szétnyitva azt végrehajthatsz rajta egy nagyszabású mentőakciót. Tartalom: Marshall piros tűzoltóautója, Marshall figura, Tyukica, maci és két kilőhető vízsugár. Csomagolás mérete: 35x25x13 cm.Lányoknak és fiúknak 3 éves kortól Mancs őrjárat

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.