Bosszúállók: Végtelen háború - Sólyom figura (kép 1)
Bosszúállók: Végtelen háború - Sólyom figura (kép 2)Bosszúállók: Végtelen háború - Sólyom figura (kép 3)Bosszúállók: Végtelen háború - Sólyom figura (kép 4)

Hasbro / Marvel

HAS-E2219
Bosszúállók: Végtelen háború - Sólyom figura

Sólyom a Bosszúállók csapatának tagja, egy második világháborús veterán, egykori mentőejtőernyős, akit a hadsereg légiharcra képzett ki egy speciálisan tervezett szárnypár segítségével. Ő a legjobb és legképzettebb égi harcos, akit valaha látott a világ! Külsejét a Bosszúállók: Végtelen háború című film ihlette, melyben a Bosszúállók, Doktor Strange, Pókember, Fekete Párduc és a Galaxis Őrzői egyesült erővel szállnak szembe Thanosszal, aki a Végtelen Kövek segítségével el akarja pusztítani a fél univerzumot. Tartalom: kb 30 cm magas 5 ponton mozgatható akcióhős figura. A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól!Fiúknak 4 éves kortól Bosszúállók

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.