Bosszúállók: Végtelen háború közepes figura kővel - Mordály és Groot (kép 1)
Bosszúállók: Végtelen háború közepes figura kővel - Mordály és Groot (kép 2)Bosszúállók: Végtelen háború közepes figura kővel - Mordály és Groot (kép 3)

Hasbro / Marvel

HAS-E2070
Bosszúállók: Végtelen háború közepes figura kővel - Mordály és Groot

Mordály és Groot a Galaxis Őrzőinek tagjai, aki nem más mint egy autótolvaj és szökevény mosómedve és kedvence, egy fára hasonlító humanoid lény. Külsejüket a Bosszúállók: Végtelen háború című film ihlette, melyben a Bosszúállók, Doktor Strange, Pókember, Fekete Párduc és a Galaxis Őrzői egyesült erővel szállnak szembe Thanosszal, aki a Végtelen Kövek segítségével el akarja pusztítani a fél univerzumot. Tartalom: kb 8 és 15 cm magas 5 ponton mozgatható akcióhős figura, egy végtenen kő és egy kiegészítő. Csomagolás mérete: 19x21x5 cm.Fiúknak 4 éves kortól Bosszúállók

Nem rendelhető

Több darab vásárlása esetén kérjük érdeklődjön a termék elérhetősége felől ügyfélszolgálatunkon!

Mint minden weboldal, a mesesjatekok.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár.
Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król Adatvédelmi tájékoztatónkban talál.